Εξοπλισμός Ψηφιακής Σήμανσης

Ο εξοπλισμός Ψηφιακής Σήμανσης είναι εξαιρετικά απλός.

Χρειάζεστε μόνο μια σύνδεση στο ίντερνετ και μια συσκευή αναπαραγωγής εικόνας (monitor, tv κτλ). Τα υπόλοιπα τα παρέχουμε εμείς δωρεάν.

Ως partners της LG Hellas μπορούμε να σας παρέχουμε λύσεις που ξεκινούν από μερικές ίντσες μέχρι και οθόνες 100 και πλέον ιντσών. Υπάρχουν οθόνες Touch για διαδραστικές υπηρεσίες, οθόνες διάφανες που χρησιμοποιούνται σαν γυαλί σε ψυγεία και βιτρίνες και πολλές άλλες επιλογές που μπορείτε να δείτε ενδεικτικά στον κατάλογο μας με προϊόντα της LG.

Προσοχή

Το σύστημα Ψηφιακής Σήμανσης δεν θα σας μειώνει την ταχύτητα του ίντερνετ αφού μετά την πρώτη φόρτωση το περιεχόμενο θα κατεβαίνει μόνο όταν υπάρχουν αλλαγές και μόνο όσον αφορά της αλλαγές αυτές και όχι το σύνολο των αρχείων. Ακόμα και αν κοπεί το Ίντερνετ το σύστημα θα συνεχίσει να αναπαράγει κανονικά το πρόγραμμα σας. Το μόνο περιεχόμενο που θα σταματήσει να αναπαράγεται θα είναι το ζωντανό περιεχόμενο. Πχ αναπαραγωγή ενός τηλεοπτικού καναλιού μέσω διαδικτύου.

Τι εξοπλισμό παρέχουμε εμείς

Digital Signage mini pc

Αρχικά ένα επαγγελματικό Media Player – ηλεκτρονικό υπολογιστή. Έχουμε διάφορους Media Players που προσαρμόζουμε ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εγκατάστασης. Οι συσκευές μας είναι επαγγελματικές και αξιόπιστες με μοντέλα που φτάνουν σε i7 επεξεργαστές και 64bit professional Windows 7.

Digital Signage servers

Το hosting σε Dedicated Server 24/7 με ωριαίο backup, antivirus, firewall, DDos Attack Protection. Η αξιοπιστία του Server μας μαζί με τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος εγγυάται ότι η οθόνη σας θα συνεχίσει να κάνει την δουλειά της 24/7.

Digital Signage help desk

Administration Server για έλεγχο των συσκευών αναπαραγωγής, απομακρυσμένο service και διορθώσεις προβλημάτων. Η αξιοπιστία του εξοπλισμού μας συμπληρώνεται από το σύστημα που θα μας ενημερώνει άμεσα αν κάποια συσκευή έχει πρόβλημα. Αποτέλεσμα αυτού είναι να μην χρειάζεται να έχετε συνεχώς το νου σας αν η οθόνη της βιτρίνας σας δουλεύει – θα το κάνουμε εμείς για εσάς!

Αν πάλι συμβεί κάτι που δεν επιλύεται απομακρυσμένα διαθέτουμε τεχνικό που θα επισκεφθεί τον χώρο σας (ΔΩΡΕΑΝ) μετά από τηλεφωνική συνεννόηση μαζί σας.

Ειδικοί Όροι

Σε περίπτωση προβλήματος της αναπαραγωγής
Πάντα πριν την ΔΩΡΕΑΝ επίσκεψη θα προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία και προσπάθεια επίλυσης με την βοήθεια σας. Αυτό το κάνουμε για να αποκλείσουμε διάφορα συνήθη λάθη που γίνονται . Αν δεν λυθεί το πρόβλημα και σας επισκεφτεί ο τεχνικός μας και διαπιστωθεί ότι η βλάβη προέρχεται από αιτίες εκτός του παρεχόμενου από εμάς εξοπλισμού (κόψιμο καλωδίου, αλλαγή θέσης βυσμάτων, ρυθμιστικές αλλαγές στην τηλεόραση σας κ.α) τότε θα υπάρχει η ελάχιστη χρέωση επίσκεψης τεχνικού 30€.

Οι συσκευές μας παρέχονται με το καλώδιο ρεύματος 1,5 μέτρου και καλώδιο HDMI 2 μέτρων. Οποιαδήποτε εγκατάσταση σε μεγαλύτερη απόσταση επιβαρύνεται με τα υλικά και ενδεχόμενος και με χρέωση τεχνικού.

Ο εξοπλισμός που σας δίνουμε είναι χρησιδάνειο και πρέπει να επιστρέφεται μετά την λήξη της συνεργασίας μας στην φυσική κατάσταση την οποία σας τον δώσαμε. Αυτό περιλαμβάνει το media player με τα καλώδια του. Αν συμβεί οποιαδήποτε βλάβη-καταστροφή (υγρά στο μηχάνημα, σπάσιμο, κλοπή κτλ) θα σας επιβαρύνει με την αξία του υλικού που θα αναγράφεται στο συμβόλαιο μας.

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Στοιχεία επικοινωνίας