Οι διακοπές ξεκινούν από το… αεροδρόμιο με οθόνη 70 μέτρων!

Nano-Miami1Με περισσότερους από 40 εκατ. επιβάτες το χρόνο, το αεροδρόμιο του Μαϊάμι είναι το δεύτερο πιο πολυσύχναστο στις ΗΠΑ για ταξιδιώτες διεθνών πτήσεων. Οι περισσότεροι από αυτούς μάλιστα επισκέπτονται την αμερικανική πόλη για τουρισμό.

Ωστόσο, μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχε τίποτα στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο που να καλωσορίζει τους επισκέπτες και να τους προδιαθέτει για τις ομορφιές του Μαϊάμι και της Νότιας Φλόριντα. Βασισμένη στην άποψη ότι “ποτέ δεν έχεις μια δεύτερη ευκαιρία για να κάνεις πρώτη εντύπωση”, η διοίκηση του αεροδρομίου αποφάσισε να εγκαταστήσει οθόνες Ψηφιακής Σήμανσης στα τέρμιναλ με στόχο να κεντρίσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών και να τους ανεβάσει τη διάθεση μετά το πολύωρο, κοπιαστικό ταξίδι που συνήθως κάνουν μέχρι το Μαϊάμι.

Ανέθεσε έτσι στην εταιρεία NanoLumens το σχεδιασμό και αποτέλεσμα ήταν μια τεράστια καμπυλωτή μακρόστενη οθόνη NanoCurve LED διπλής όψεως με μήκος περίπου 70 μέτρα, ανάλυση 4ΜΜ pixel και πάχος μόλις 4 ίντσες (περίπου 12 cm)! Η εντυπωσιακή κατασκευή τοποθετήθηκε στο τέρμιναλ των αφίξεων για διεθνείς πτήσεις και καθώς είναι ορατή από παντού, αιχμαλωτίζει αμέσως τα βλέμματα των επισκεπτών με τα υπέροχα τοπία της Φλόριντα και τα υπόλοιπα περιεχόμενα τουριστικού ενδιαφέροντος που προβάλλει. Η γίνεται πολύ εύκολα με ένα λογισμικό που επιτρέπει να προσαρμόζεται κάθε περιεχόμενο στο σχήμα και το μέγεθος της οθόνης ώστε μία εικόνα να καλύπτει και τα 70 μέτρα της οθόνης.

Η Ψηφιακή Σήμανση έχει αναβαθμίσει σημαντικά το περιβάλλον του αεροδρομίου, προσφέροντας μια εντυπωσιακή εισαγωγή στις ομορφιές της Φλόριντα και μια ευχάριστη αφορμή για να ξεχάσουν οι ταξιδιώτες το.. jet lag.

2019-01-27T01:11:01+00:00