Το πρώτο LG transparent cooler 49WEC ψυγείο-οθόνη στο Misafir Restaurant

 

Μπορεί ένα ψυγείο να γίνεται ταυτόχρονα και οθόνη; Με την σύγχρονη, πρωτοποριακή τεχνολογία της Ψηφιακής Σήμανσης όλα γίνονται και αλλάζουν τα δεδομένα στο μάρκετινγκ…

 

Στο κατάστημα Misafir Restaurant τοποθετήθηκε το πρώτο LG transparent cooler 49WEC ψυγείο που δίνει άλλη διάσταση στη προώθηση των προϊόντων. Είναι ένα ψυγείο που προβάλλει διαφημιστικά περιεχόμενα για την επιχείρηση και ταυτόχρονα παραμένει ένα κανονικό ψυγείο που… παγώνει μπύρες! Μπορεί μάλιστα να γίνεται και διαφανές, ώστε ο πελάτης να βλέπει τις… δροσιστικές επιλογές που περιέχει.

 

Η Ψηφιακή Σήμανση προσφέρει άπειρους τρόπους για την προώθηση των προϊόντων. Και μεγάλη της δύναμη είναι η πρωτοτυπία, το απροσδόκητο που πάντα τραβάει τα βλέμματα και προκαλεί το ενδιαφέρον των πελατών.

 

Για να παίξει σωστά τον προωθητικό της ρόλο, η Ψηφιακή Σήμανση χρειάζεται και τα κατάλληλα περιεχόμενα. Τη δημιουργία τους για την οθόνη-ψυγείο του Misafir Restaurant ανέλαβε η DigitalArc και η Darc productions.

 

Γνωρίζοντας καλά τις ανάγκες του σύγχρονου μάρκετινγκ και χάρη στην τεχνογνωσία μας, δημιουργήσαμε ψηφιακά περιεχόμενα υψηλής αισθητικής με έμφαση στην αμεσότητα, την κίνηση και το στοχευμένο μήνυμα. Όταν οι φρέσκες ιδέες συνδυάζονται με την τεχνολογία, η διαφήμιση μας συστήνεται αλλιώς…


2017-12-08T13:48:13+00:00