Δελτίο τύπου

Digital ArcΗ εταιρεία DigitalArc κάνει δυναμική είσοδο στο χώρο της ψηφιακής διαφήμισης, παρέχοντας καινοτόμες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Ψηφιακής Σήμανσης. Απευθύνεται σε κάθε είδους επιχείρηση (εστίασης, τουρισμού, εμπορική, φαρμακεία κτλ), ανεξάρτητα από το μέγεθός της, η οποία επιθυμεί να αναβαθμίσει τη μορφή και την αποδοτικότητα της διαφημιστικής τους προβολής.

Η Ψηφιακή Σήμανση είναι ουσιαστικά ένα ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι με ροή προγράμματος που αφορά αποκλειστικά την κάθε επιχείρηση. Η διαχείριση του προγράμματος γίνεται από το κέντρο ελέγχου της DigitalArc όπου εργάζονται εξειδικευμένοι προγραμματιστές και γραφίστες. Από εκεί καθορίζεται η ροή και γίνονται ανά πάσα στιγμή τροποποιήσεις ανάλογα με τις διαφημιστικές ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Αυτό το είδος Ψηφιακής Σήμανσης διαφέρει σημαντικά από τις συμβατικές μεθόδους, όπως η αναπαραγωγή βίντεο, αφού επιτρέπει τις παρεμβάσεις στο περιεχόμενο (ακόμα και την αλλαγή μίας μεμονωμένης λέξης).

Συνοπτικά τα πλεονεκτήματα της Ψηφιακής Σήμανσης που παρέχει η DigitalArc είναι:

  • Προσελκύει την προσοχή των πελατών με την ποικιλία των περιεχομένων της.

  • Διαφημίζει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μίας επιχείρησης στο σωστό τόπο, δηλαδή μέσα στο κατάστημά.

  • Διαφημίζει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες στο σωστό χρόνο, δηλαδή την κατάλληλη ώρα ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του κοινού στο οποίο απευθύνεται η επιχείρηση.

  • Προσαρμόζει απόλυτα τα περιεχόμενα που προβάλλει στις ανάγκες και τους στόχους της επιχείρησής.

  • Αναβαθμίζει και εκσυγχρονίζει το χώρο

  • Είναι οικονομικότερη από άλλα είδη διαφημιστικής προβολής.

Η DigitalArc διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία, ώστε να εξασφαλίζει μία τεχνικά άρτια, λειτουργική και αποτελεσματική Ψηφιακή Σήμανση. Προσφέρει επίσης διαρκή after salesυποστήριξη στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας www.digitalarc.gr ή παρακολουθήστε το βίντεο στο κανάλι DigitalArc στο YouTube.

[su_youtube_advanced url=”https://youtu.be/jhyoWFobV-I” width=”960″ autohide=”no” rel=”no” https=”yes”]

2017-06-19T13:42:29+00:00