Δεν μπορείς να μην την κοιτάξεις…

riversideΠροκειμένου να βελτιώσει τις υποδομές του, το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια επέκτεινε και ανακαίνισε τους χώρους ψυχαγωγίας των φοιτητών, δημιουργώντας μία έκταση περίπου 14 στρεμμάτων με γήπεδα, γυμναστήριο, τοίχους αναρρίχησης, πισίνα κ.ά.

Οι νέοι χώροι είναι εντυπωσιακοί, όμως η εικόνα συμπληρώνεται ιδανικά από την γιγαντοοθόνη Ψηφιακής Σήμανσης που δεσπόζει σε κεντρικό σημείο των εγκαταστάσεων και έχει διαστάσεις 8,5mx5,2m. Η κατασκευή αποτελείται από 49 LCD οθόνες των 55 ιντσών και είναι απόλυτα εναρμονισμένη με την αισθητική του χώρου.

Τα περιεχόμενα που προβάλλει περιλαμβάνουν ενημέρωση για τα events του Πανεπιστημίου, πληροφορίες κάθε είδους, live stream μεταδόσεις αθλητικών γεγονότων κολεγιακού ή εθνικού επιπέδου, τηλεοπτικό πρόγραμμα από 16 καλωδιακά κανάλια κ.ά. Επειδή τα περιεχόμενα προέρχονται από πολλαπλές πηγές, χρησιμοποιήθηκαν signal extenders βασισμένοι στις οπτικές ίνες που ελαχιστοποιούν τις πιθανότητες για εμφάνιση προβλημάτων. Υπολογίζεται ότι η οθόνη απευθύνεται καθημερινά σε 21.000 φοιτητές.

Για την εντυπωσιακή αυτή κατασκευή συνεργάστηκαν οι εταιρείες High-Tech Electric, Peerless-AV και Almo Pro A/V.

2018-11-04T15:51:47+00:00