Δημιουργία του καναλιού DentalTv

dental tvΣτην DigitalArc μένουμε πάντα προσηλωμένοι στο στόχο να αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας και να προσφέρουμε στους πελάτες μας σύγχρονες, αποδοτικές επαγγελματικές λύσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο ανακοινώνουμε τη δημιουργία του καναλιού DentalTv.

To DentalTv είναι ένα νέο ψηφιακό κανάλι που σχεδιάστηκε ειδικά για τον οδοντιατρικό χώρο και θα προβάλλεται από οθόνες στις αίθουσες αναμονής των οδοντιατρείων σε όλη τη χώρα.

Τα περιεχόμενά του περιλαμβάνουν ενημέρωση των ασθενών για όλα τα οδοντιατρικά θέματα, παρουσίαση των υπηρεσιών του ιατρού, επικαιρότητα, ενδιαφέροντα ψυχαγωγικά θέματα ποικίλης ύλης και χρηστικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει ο ασθενής.

Το κανάλι αναβαθμίζει την εικόνα των ιατρείων, προωθεί διακριτικά τις υπηρεσίες των ιατρών προς όφελος τόσο των ίδιων όσο και των ασθενών και κάνει πιο ενδιαφέρουσα την αναμονή στο χώρο υποδοχής των ιατρείων. Αντικαθιστά έτσι τα συμβατικά κανάλια και τα περιοδικά που έως σήμερα είναι η μόνη επιλογή απασχόλησης του επισκέπτη σε ένα ιατρείο.

Φυσικά, τα περιεχόμενα ανανεώνονται διαρκώς με διάφορες ψυχαγωγικές – ενημερωτικές παραγωγές και ο οδοντίατρος μπορεί να ενημερώσει ανά πάσα στιγμή τους ασθενείς του για ό,τι κρίνει απαραίτητο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε  μαζί μας.

2017-06-22T22:46:07+00:00