Η Ψηφιακή Σήμανση στην υπηρεσία του Franchise

Franchise

Franchise   Η εταιρεία DigitalArc κάνει δυναμική είσοδο στο χώρο της ψηφιακής διαφήμισης με τις καινοτόμες υπηρεσίες Ψηφιακής Σήμανσης που παρέχει σε κάθε είδους επιχείρηση και ειδικότερα σε αλυσίδες Franchise.
   H Ψηφιακή Σήμανση της DigitalArc είναι ένα ιδανικό εργαλείο για τα καταστήματα που λειτουργούν με Franchise, καθώς εκσυγχρονίζει την εικόνα τους, βελτιώνει την αποτελεσματικότητα της διαφημιστικής τους προβολής και αναβαθμίζει την εμπειρία του πελάτη.    Με αυτόν τον τρόπο επωφελείται τόσο το κάθε κατάστημα ξεχωριστά όσο και το brand name συνολικά, αφού ενισχύεται η αξία του.

Από τη θεωρία στη πράξη

  Η Ψηφιακή Σήμανση είναι ουσιαστικά ένα ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι με ροή προγράμματος που αφορά αποκλειστικά είτε ένα κατάστημα είτε μία ολόκληρη αλυσίδα καταστημάτων.
Η διαχείριση του προγράμματος γίνεται από το κέντρο ελέγχου της
DigitalArc Εκεί εργάζονται εξειδικευμένοι προγραμματιστές και γραφίστες. Επίσης καθορίζεται η ροή και γίνονται ανά πάσα στιγμή τροποποιήσεις ανάλογα με τις διαφημιστικές ανάγκες κάθε επιχείρησης ή κάθε αλυσίδας.
Αυτό το είδος Ψηφιακής Σήμανσης διαφέρει σημαντικά από τις συμβατικές μεθόδους, όπως η αναπαραγωγή βίντεο, αφού επιτρέπει τις παρεμβάσεις στο περιεχόμενο (ακόμα και την αλλαγή μίας μεμονωμένης λέξης). 
Επομένως, στο κοινό πρόγραμμα για όλα τα καταστήματα μιας αλυσίδας μπορούν να γίνουν παρεμβάσεις που αφορούν μόνο ένα ή μερικά από τα καταστήματα.

Πλεονεκτήματα της Ψηφιακής Σήμανσης στο Franchise

Συνοπτικά τα πλεονεκτήματα της Ψηφιακής Σήμανσης που παρέχει η DigitalArc είναι:

  • Η κάθε επιχείρηση αντιμετωπίζεται ως ένα μοναδικό project κατά το οποίο οι παρουσιάσεις προσαρμόζονται απόλυτα στο ύφος, την πολιτική και τους στόχους που έχουν τεθεί.

  • Επιτυγχάνει να προσελκύει την προσοχή των πελατών με την ποικιλία των περιεχομένων της.

  • Διαφημίζει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μίας επιχείρησης στο σωστό τόπο, δηλαδή μέσα στο κατάστημά.

  • Διαφημίζει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες στο σωστό χρόνο, δηλαδή την κατάλληλη ώρα ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του κοινού στο οποίο απευθύνεται η επιχείρηση.

  • Αναβαθμίζει και εκσυγχρονίζει το χώρο

  • Είναι οικονομικότερη από άλλα είδη διαφημιστικής προβολής.

Η DigitalArc διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία, ώστε να εξασφαλίζει μία τεχνικά άρτια, λειτουργική και αποτελεσματική Ψηφιακή Σήμανση. Προσφέρει επίσης διαρκή after sales υποστήριξη στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος: info@odb.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 5910654

———————————————————————————————————-

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας www.digitalarc.gr
όπου λειτουργεί online chat εξυπηρέτησης πελατών.
Εναλλακτικά παρακολουθήστε το βίντεο στο κανάλι DigitalArc
 στο Youtube.com/c/DigitalarcGr
2019-01-27T01:10:30+00:00