Συνεπείς στις συνεχόμενες παρουσίες μας στα μεγάλα οδοντιατρικά δρώμενα, παρευρεθήκαμε στο 36o Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στις 10, 11 και 12 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Οθόνες παρουσίασαν το περιεχόμενο του καναλιού, ενώ οι συνεργάτες μας μίλησαν με εκατοντάδες οδοντιάτρους από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Το περιεχόμενο μας παρουσιάστηκε και στο περίπτερο του χορηγού μας Anthos Hellas αλλά και στο περίπτερο της Ariston Dental τους οποίους ευχαριστούμε για την στήριξη.

Το ενδιαφέρον αλλά και η έμπρακτη στήριξη του κλάδου στην προσπάθεια μας για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό στον τρόπο επικοινωνίας οδοντίατρου – ασθενή αποτυπώθηκε από την τεράστια εκδήλωση ενδιαφέροντος αλλά και τις δεκάδες ερωτήσεις για τον τρόπο λειτουργίας και τα μελλοντικά σχέδια αναβάθμισης που έχουμε.

Παράλληλα είχαμε την ευκαιρία να συλλέξουμε πολλές ενδιαφέρουσες ιδέες και παρατηρήσεις που είναι ήδη σε διαδικασία αξιολόγησης από την ομάδα λειτουργίας του καναλιού μας ώστε οι μελλοντικές αναβαθμίσεις να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικές και κοντά στις πραγματικές ανάγκες των σύγχρονων οδοντιατρείων.