Η Ψηφιακή Σήμανση αλλάζει (και θα αλλάζει)

Οθόνες βλέπουμε αρκετά συχνά πλέον στην Ελλάδα σε εμπορικά κέντρα, καταστήματα, κλινικές κ.ά. Τι κοινό έχουν όμως αυτές; Ότι δεν τραβούν την προσοχή του πελάτη ή του επισκέπτη σε ένα χώρο και έτσι δεν εξυπηρετούν το σκοπό για τον οποίο υποτίθεται ότι έχουν εγκατασταθεί. Είναι το λεγόμενο «στικάκι», δηλαδή ένα συγκεκριμένο βίντεο με κάποιες ψηφιακές αφίσες που συνεχώς επαναλαμβάνονται και δεν μπορούν να ανανεωθούν αν δεν ξαναφτιαχτεί το βίντεο από την αρχή.
Στην DigitalArc γνωρίζουμε καλά ότι η Ψηφιακή Σήμανση δεν είναι αυτό. Τουλάχιστον όχι η Ψηφιακή Σήμανση υψηλών προδιαγραφών που ανταποκρίνεται στα διεθνή δεδομένα.
Η εταιρεία μας αξιοποιεί τη σύγχρονη τεχνολογία του χώρου και παρέχει υπηρεσίες Ψηφιακής Σήμανσης που επιτρέπουν ανά πάσα στιγμή στον πελάτη να ανανεώνει τα περιεχόμενα της παρουσίασης. Η παρέμβαση γίνεται κεντρικά από τον server μας μέσα σε λίγα λεπτά και έτσι ο πελάτης μπορεί να προωθεί τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα του απολύτως στοχευμένα και αποτελεσματικά με βάση διάφορες παραμέτρους που εκείνος γνωρίζει.
Και φυσικά τα περιεχόμενα που προσφέρουμε είναι καλαίσθητα, ποικίλα και ενδιαφέροντα ώστε να προσελκύουν το βλέμμα του θεατή και να αυξάνουν την αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας μας.
Στην DigitalArc κάνουμε την Ψηφιακή Σήμανση ένα εύχρηστο, σύγχρονο εργαλείο προώθησης για κάθε επαγγελματία ή επιχείρηση που θέλει να αναβαθμίσει και να κάνει πιο αποδοτικές τις υπηρεσίες του.

2017-06-22T13:41:26+00:00