Ψηφιακή Σήμανση και... μόδαΨηφιακή Σήμανση και… μόδα!

Στις 15 Φεβρουαρίου ξεκίνησε στο Λονδίνο η καθιερωμένη εβδομάδα μόδας όπου κορυφαίοι Βρετανοί σχεδιαστές παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους. Προκειμένου το γεγονός να απευθυνθεί σε ένα ευρύτερο κοινό, το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας συνεργάστηκε με την εταιρεία Ψηφιακής Σήμανσης Ocean Group για την εγκατάσταση 60 οθονών σε κεντρικά σημεία των μεγάλων πόλεων της Αγγλίας και της Σκοτίας.

Οι οθόνες θα προβάλλουν αποκλειστικά πλάνα από τις επιδείξεις μόδας, live streams από τις πασαρέλες, καθημερινές περιλήψεις των επιδείξεων, το πρόγραμμα των διαφόρων εκδηλώσεων που συνοδεύουν την εβδομάδα μόδας και τα πιο ενδιαφέροντα στιγμιότυπα.

Με τη χρήση της Ψηφιακής Σήμανσης η εβδομάδας μόδας αποκτά πολύ μεγαλύτερη δημοσιότητα από ό,τι συνέβαινε μέχρι τώρα, καθώς τα προβαλλόμενα περιεχόμενα αναμένεται να φτάσουν σε 35 εκατ. ανθρώπους σε όλη τη χώρα. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους σχεδιαστές, καταξιωμένους και νέους, καθώς και στα brands που εμπλέκονται στο χώρο της μόδας, να προβάλουν σε ένα ευρύτερο κοινό τα προϊόντα τους.