Τράπεζα και Ψηφιακή Σήμανση

BCI-BankΗ μεγαλύτερη τράπεζα της Χιλής, η BCI Bank, έχει συστήσει μία ακαδημία όπου οι υπάλληλοί της συνεχώς εκπαιδεύονται και ενημερώνονται για τις εξελίξεις στον τραπεζικό τομέα.

Σε συνεργασία με την πολυεθνική εταιρεία Ψηφιακής Σήμανσης Wavetec, η τράπεζα BCI εγκατέστησε στους χώρους της ακαδημίας της ένα δίκτυο Ψηφιακής Σήμανσης ώστε να βελτιώσει το εκπαιδευτικό έργο και να επικοινωνήσει καλύτερα το χαρακτήρα και την εταιρική φυσιογνωμία της ως τράπεζας.

Στην είσοδο της ακαδημίας έχει τοποθετηθεί ένα video wall από τέσσερις οθόνες 46” σε παράταξη, οι οποίες έχουν ένα πλαίσιο πάχους μόλις 5mm. Στη γιγαντοοθόνη αυτή προβάλλονται οι δραστηριότητες που έχουν προγραμματιστεί για την κάθε ημέρα και την κάθε εβδομάδα καθώς και το χρονοδιάγραμμά τους. Παράλληλα, προβάλλεται σε μορφή γραφήματος η ιστορία της τράπεζας μέσα από τα διάφορα κομβικά γεγονότα που την σημάδεψαν καθώς και σημαντικά επίκαιρα γεγονότα.

Για να λαμβάνει συνεχές feedback η Διεύθυνση της ακαδημίας, τοποθετήθηκαν επίσης δύο οθόνες αφής 55” όπου οι υπάλληλοι μπορούν να πληκτρολογούν ψηφιακά τα σχόλια και τη γνώμη τους για την εκπαίδευση που τους παρέχεται. Πρόσφατα εγκαταστάθηκαν ακόμα τρεις οθόνες 40”, οι οποίες προβάλλουν περιεχόμενα από διάφορα ψηφιακά μέσα όπως π.χ. το εταιρικό κανάλι της τράπεζας.

Η διαχείριση της Ψηφιακής Σήμανσης γίνεται μέσα από το λογισμικό Donatello Suite της Wavetec και προσαρμόζεται στις ανάγκες της BCI.